`


Wij zijn de beste voor het onderhouden van uw tuin


Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuin te ontwerpen.

Als uw nieuwe tuin aangelegd is, dan is het noodzakelijk dat hij op de juiste manier onderhouden wordt. Wij kunnen al deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren. Het is mogelijk voor het onderhoud van uw tuin een onderhoudscontract af te sluiten.

Pleegt u zelf veel onderhoud aan uw tuin en wilt u alleen de specifieke werkzaamheden zoals het snoeien, bemesten etc. aan ons overlaten, dan is het natuurlijk ook mogelijk. Wij houden bij wanneer er aan uw tuin of bedrijfsterrein volgens afspraak weer onderhoud uitgevoerd wordt.
Vooraf bepalen wij in overleg met u hoe vaak per jaar het onderhoud moet worden uitgevoerd. Meestal wordt dit gekoppeld aan een bepaald seizoen. In de maand(en) dat het onderhoud moet worden uitgevoerd, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Het onderhoud wordt conform de door u ondertekende offerte uitgevoerd.

Omdat we met levende materialen te maken hebben, wordt het contract per jaar opnieuw besproken en afgesloten. Tussentijdse prijswijzigingen of eventueel meerwerk wordt voor uitvoering met u doorgesproken. U kunt kiezen voorperiodiek of éénmalig onderhoud.
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!